LÉLEK-HARMÓNIA

Spirituális tanácsadás, angyalokkal való gyógyítás, kártyavetés, tisztánlátás "Az angyalok Isten legtisztább gondolatai, amelyek az igazság és a szeretet szárnyán szállnak." (Mary Baker Eddy)

Biztos előfordult már velünk, hogy beléptünk egy szobába, ahol egy olyan személy tartózkodott, aki tele volt életkedvvel, lelkesedéssel. Mi történt velünk? Szinte bennünket is magával ragadott annak a személynek a boldogsága, öröme. Ez azonban fordítva is igaz. Ha a szobában egy olyan ember tartózkodott volna, aki dühös, levert, akkor mi magunk is azzá váltunk volna. Ez, pedig azért van, mert reagálunk az ő gondolataira, és érzéseire. Telepátia!

Telepátia akkor alakul ki, ha valaki kitalálja, hogy a másik ember mire gondol. Ez úgy lehetséges, hogy a gondolatot közvetítő személy energiát és erőt helyez a gondolatába, így képessé teszi arra, hogy azt valaki más is kitalálhassa.

A gondolatformák kis energiakötegeket jelentenek. Egy nap során kb. 50-60.000 gondolatunk is lehet.

Legtöbbször azonban nem kontrolláljuk gondolatainkat.

A gondolatforma megalkotása.Nem is hinnénk, mennyi mindenre van szükségünk ahhoz, hogy egy erős gondolatformát megteremtsünk.

1. Érzelem

Érzelmi lények lévén hajlamosak vagyunk arra, hogy érzéseinket összekössük a gondolatainkkal. Ez helyes is, hiszen ha a gondolathoz nem kötődik érzelem, akkor általában gyorsan meg is szabadulunk tőle. Ha például eszünkbe jut egy negatív élmény, amit még kisgyermek korunkban éltünk át, észre fogjuk venni, hogy az akkori érzelmek visszatérnek. Viszont, ha egy jelentéktelen dologra gondolunk - ami akár tegnap történt -, az eset hamar elhalványul, feledésbe merül, hiszen nem kötődik hozzá érzelem. A gondolatformák megteremtéséhez tehát érzelmet kell belevinnünk, mert csak így tehetjük megjegyezhetővé őket. Minél több érzelem kerül bele, annál hatékonyabb lesz.2. Képalkotás

Ha megteremtettünk egy új gondolatformát, képesnek kell lennünk arra, hogy tisztán el is képzeljük azt. Ha gondolatainkat magunkban világosan el tudjuk képzelni, akkor képesek leszünk teljes mértékben rájuk összpontosítani.


3. Relaxáció

Ahhoz, hogy tudatosan létrehozhassunk egy gondolatformát, mindig nyugodtnak, és ellazultnak kell lennünk. Nehéz ugyanis úgy koncentrálni bármire is, hogy közben a konyhában csörömpölnek a tányérokkal.4. A vonzás törvénye

Tisztában kell lennünk azzal, hogy gondolataink vonzzák azt, amire gondolunk. Ha például egy negatív élményre, eseményre gondolunk folyamatosan, akkor ezt a negativitást vonzzuk be az életünkbe. Ha pedig pozitív, boldog gondolataink támadnak, akkor pozitív és boldog embereket vonzunk az életünkbe.

Teljesen megváltoztathatjuk azzal az egész életünket, ha a nemkívánatos gondolatokat inkább „lecseréljük". Észre fogjuk venni, hogy hirtelen el kezdjük vonzani a jót, a boldogságot.

Őrrangyalunk megteremtése


Ha a fentieket megértettük, elérkezett hát az idő, hogy megteremtsük saját őrangyalunkat. Lássunk hozzá:1. Helyezzük magunkat kényelembe egy olyan helyiségben, ahol senki sem zavarhat meg bennünket, és kellemes a hőmérséklet is.2. Viseljünk laza, kényelmes ruházatot.3. Csukjuk be a szemünket, és igyekezzünk minden egyes izmunkat ellazítani, amennyire csak lehetséges.4. Tudatosítsuk magunkban a körülöttünk lévő csendet, és nyugalmat. Gondolatban pásztázzuk végig az egész, ellazult testünket.5. Ha úgy érezzük, hogy kellőképpen ellazultunk, akkor képzeletünkben jelenítsük meg a jobb kézfejünket. (Természetesen, ha balkezes vagy, akkor a bal kezedet.) Gondolatban fordítsuk fel a kezünket úgy, hogy lelki szemeink előtt megjelenjen a tenyerünk. Ez után figyelmünket a hüvelykujjunkra összpontosítsuk, pontosabban a körmünkre. Ez a köröm lesz az a képernyő, ahova majd a gondolatformát vetítjük.


6. Most képzeljük el az őrangyalunkat. Az első alkalommal lehet, hogy nehézséget fog okozni, mert gondolataink össze-vissza csaponganak. Ebben az esetben képzeljük megint magunk elé a hüvelykujjunk körmét. Csak az a fontos, hogy maradjunk ellazult állapotban.7. Mindannyiunknak más elképzelése van arról, hogyan néz ki őrangyalunk. Ez teljesen normális, hagyjuk, hogy elménk felidézzen egy képet magában.8. Ha már van egy benyomásunk az őrangyalunkról, akkor itt az ideje, hogy ezt a képet gondolatformává alakítsuk. Most engedjük szépen, lassan eltűnni őrangyalunk képét, és cseréljük ki a hüvelykujjunk körmének képével. Ha már tisztán látjuk a körmünket, váltsunk vissza az őrangyalunk képére. Ezt a váltogatást ismételjük meg néhányszor. Minél többet gyakorolsz, annál könnyebben és gyorsabban megy majd.9. Ebben a fázisban elkezdhetjük őrangyalunk képét érzelmekkel felruházni. Gondoljunk egy olyan élményre, amely boldogsággal tölt el bennünket, és engedjük, hogy ezek az érzések teljesen körülvegyenek bennünket. Ha úgy érezzük, hogy átjártak bennünket a kellemes érzések, akkor ismét képzeljük magunk elé őrangyalunkat. Már kellőképpen begyakoroltuk a gondolatváltást, tehát most már könnyebb lesz. Amit most teszünk, az a tökéletes szeretet érzelmének bevésése őrangyalunk képébe.10. A második fázisban folyamatosan figyeljük őrangyalunk képét. Ez a kép egyre tisztább, és tisztább lesz elménkben. Érezni fogjuk, hogy őrangyalunk szeretetet sugároz felénk. Még az is előfordulhat, hogy önálló életre kel, és ezt a tudtunkra is adja.11. Az utolsó fázishoz érkeztünk, amikor is szabadon kell bocsátanunk őrangyalunkat ahhoz, hogy kérés esetén, szabadon jöhessen-mehessen körülöttünk. Megint tudatosítsuk a hüvelykujjunk körmét, és egész addig szélesítsük látókörünket, amíg az egész kezünket tisztán nem látjuk. Gondolatban fordítsuk magunk felé úgy, hogy a tenyerünket is lássuk. Vizualizáljuk őrangyalunkat, amint éppen a tenyerünkön áll, és gondolatban köszönjük meg neki, hogy ott van. Figyeljük meg, ahogy magába szívja szeretetünket. Végül emeljük ajkainkhoz a tenyerünket, és finoman fújjunk rá egyet. Figyeljük, ahogy őrangyalunk felfelé száll a tenyerünkről, és szépen, lassan eltűnik.12. Mielőtt visszatérnénk a hétköznapokhoz, elmélkedjünk egy kicsit, majd számoljunk el ötig. Lassan nyissuk ki szemünket, nyújtózkodjunk egy jót, és álljunk fel. Valószínű, hogy az első néhány alkalommal nem sikerül tökéletesen végigcsinálni ezt a gyakorlatot.Semmi gond, gyakorlással mindig előrébb, és előrébb jutunk majd.

gifangel1101.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 68
Heti: 269
Havi: 732
Össz.: 129 369

Látogatottság növelés
Oldal: Őrangyalunk megteremtése
LÉLEK-HARMÓNIA - © 2008 - 2019 - lelekharmonia.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: csakra pontok megnyitása - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »