LÉLEK-HARMÓNIA

Spirituális tanácsadás, angyalokkal való gyógyítás, kártyavetés, tisztánlátás "Az angyalok Isten legtisztább gondolatai, amelyek az igazság és a szeretet szárnyán szállnak." (Mary Baker Eddy)

Mit üzen az univerzum? Különös fényjelenségek a magyar templomokban

Íme, két magyar templom, mely a bolygó energiavonalaival és az égitestekkel is kapcsolatban áll.
Az ősi időkben a vallás a mindennapok szerves részét alkotta, és jóval többet jelentett épületeknél és szertartásoknál: sokkal inkább a természettel, az univerzummal és a világmindenséggel fenntartott kapcsolatot testesítette meg. A következő templomokat is ennek jegyében építették fel: bennük a látogatók a mai napig valami igazán földöntúlit tapasztalhatnak meg.
A veleméri templom
A veleméri templom
Velemér
Velemér
A templom belülről
A templom belülről

A veleméri Szentháromság-templom

Az aprócska templom egyike az ország legszebbjeinek, köszönhetően mesebeli hangulatának: az erdei tisztáson álló, fákkal körülvett szentélyhez hasonlóépületekben szoktak egymásnak örök hűséget fogadni titokban a romantikus regények szerelmesei.

A szlovén határ mellett fekvő Velemér, az Őrséglegdélebbi települése joggal büszke a környék talán legértékesebbnek számító műemlékére, az ugyanis már az Árpád-korban is létezett, a 13. században építették a késő román és a kora gótika stílusának szellemében.

Kora mellett azonban freskóiról is ismertté vált, a mára töredékes falfestményeken, Johannes Aquila német vagy osztrák mester alkotásai között a három király, Jézus megfeszítése és a végítélet is látható, csakúgy, mint Mihály arkangyal jövendölése Máriának, a kilenc hónapot megjelenítő kilenc rózsa, illetve a magyar történelem olyan alakjai és momentumai, mint a csodaszarvas üldözése, Szent István és Szent László.

Mindezeken túl azonban eredeti fénytemplomként is híressé vált a kicsiny épület, az építész ugyanis úgy tervezte meg - amellett, hogy a többi Árpád-koritemplomhoz hasonlóan köze van a bolygó Szent György-vonalaihoz -, hogy összhangban álljon az égitestek, különösen a Nap mozgásával.http://www.youtube.com/watch?v=6NNBD9VLb9U&feature=youtube_gdata_player


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 68
Heti: 267
Havi: 730
Össz.: 129 367

Látogatottság növelés
Oldal: Mit üzen az Univerzum?
LÉLEK-HARMÓNIA - © 2008 - 2019 - lelekharmonia.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: csakra pontok megnyitása - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »